Mijn toegevoegde waarde 

Mijn toegevoegde waarde als coach is dat ik een klankbord ben met een uitzonderlijk scherp luisterend en associatief vermogen die, vasthoudend, samen met mijn cliënten, doorzoekt naar de kern van de zaak. Ik ben zorgvuldig en empathisch, niet-oordelend, wél confronterend, verhelderend en verdiepend. Samen brengen we  consequenties en mogelijke blinde vlekken in kaart; impliciete aannames en de vaak onbewuste ‘brillen’ van waaruit de situatie, de eigen rol en het eigen aandeel in de situatie bekeken wordt.

Mijn humor is een bron van krachtige én milde confrontatie: ik zeg waar het op staat, maar op zo’n manier dat mensen het kunnen accepteren en integreren.

Mijn kracht komt vooral naar boven als ik een ‘sense of urgency’ voel: een concreet persoonlijk of organisatiedilemma dat dringend vraagt om een oplossing. Dan mobiliseer ik samen met mijn cliënten de energie die nodig is om dit aan te pakken. Ik ga er met mijn cliënten voor om mensen een andere kijk op zichzelf en de situatie te geven. Aanpakken en uit de slachtofferrol komen, dat is mijn boodschap.

 

 

The best of both worlds...

Ciel2Sinds 2001 ben ik in Antwerpen gevestigd als executive/zakelijk coach, trainer en consultant, gericht op organisatieadvies, internationale leiderschapstrajecten en veranderingsprocessen. Met mijn Nederlandse roots ben ik, na 14 jaar in België wonend en werkend, ondertussen stevig geworteld in Vlaanderen. Ik hoop daarmee, zonder te stereotyperen, 'the best of both worlds' te combineren: Hollandse spontaniteit en Vlaamse subtiliteit.

 

CV

Cécile Osse (Nederland, 1964) is zakelijk coach, met meer dan 20 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Cécile Osse is breed opgeleid. Na het voltooien van een ingenieursstudie in Wageningen begeleidde ze als senior consultant managers en directies van uiteenlopende organisaties. Ze volgde postacademische opleidingen op het gebied van coaching, psychodrama, groepsdynamca, organisatieopstellingen, levend leren TGI en trainers trainingen. Ze is Certified Practioner Psychodrama en gecertificeerd MBTI trainer.

 

Het ontstaan van Play4Growth: een unieke aanpak

   

Om mij nog beter te kunnen richten op mijn eigen kernwaarden en om mijn unieke stijl van werken meer ruimte te kunnen geven, ben ik mijn eigen coachingspraktijk begonnen met een unieke aanpak: Play4GROWTH. Hiermee breng ik mijn visie in haar meest pure vorm in de praktijk.

Play4Growth is ontstaan uit de sterke wens om mijn eigenheid en toegevoegde waarde als professional én als mens scherp te stellen. Als resultaat van de zoektocht die ik de laatste jaren ben aangegaan, op alle gebieden van mijn leven...

Het resultaat van mijn zoektocht heb ik op een creatieve manier in beeld gebracht, zie hieronder. Dit beeld vormde de basis voor het logo en de website van Play4Growth.

 

 

De ervaring en inzichten vanuit mijn zoektocht naar zelf-realisatie, wil ik ten dienste stellen van organisaties en individuen. Om mensen te ondersteunen om hun persoonlijk én zakelijk potentieel tot bloei te brengen. En, om hiervan de vruchten - in resultaten, welzijn, persoonlijke en team-ontwikkeling - te kunnen plukken én genieten.

Play4Growth symboliseert de waarden authenticiteit, compassie en moed. Play4Growth verbindt speelsheid én resultaatgerichtheid. Nieuwsgierigheid en zelf-relativering. Het staat voor wat ik voor mijn relaties wil betekenen: hen ondersteunen in hun eigen zoektocht. Door een nieuw, ander licht te laten schijnen, aanmoediging, een spiegel voor te houden,....

 

AchtergrondCompressed